Premium supporttjenester

Kaspersky Premium supporttjenester via telefon er ikke tilgængelige i nogle regioner. Du vil kun kunne bruge Premium supporttjenester med et betalt abonnement.

Med Premium Support får du ekstra beskyttelse og bekvemmelighed, herunder prioriteret adgang, ekspert installationstjenester, virustjek og -fjernelse og pc-sundhedstjek.

Ekspert installationstjenester

Når du har et installationsproblem på din computer, kan du ringe til os, og Kaspersky-eksperten vil eksternt:

Prioriteret supportlinje

Prioriteret adgang til en premium supportagent via telefon eller chat. Kundetelefonopkald får højeste prioritet (spring køen over). Chatprogrammet, der leveres, inkluderer eksterne hjælpefunktioner.

Eksterne it-tjenester

Adgang med et enkelt klik til at chatte med en premium supportagent med ubegrænset fjernassistance inkluderet. Læn dig tilbage og slap af, mens vi ordner det!

Ekspert viruskontrol og -fjernelse

Professionel fjernelse af virus og spyware på enhver Windows-enhed med et Kaspersky-program installeret.

Pc-helbredstjek

Under et helbredstjek vil vores eksperter udføre en flerpunktsinspektion for at sikre det højeste niveau af beskyttelse og ydeevne for enheden.

For at bruge Kaspersky Premium supporttjenester skal du ringe til det telefonnummer, der er tildelt det land, hvor du har købt Kaspersky Premium-abonnementet.